2012. január 13., péntek

Vonatozzunk!

Egy korábbi bejegyzésemben már említettem, hogy karácsony után is történnek bizony dolgok. Ma végre fény derült a titokra: 22 lelkes digitális scrapbook alkotó munkáját csodálhatjuk meg, sőt készleteik teljesen ingyen a miénk lehetnek! És hogy miért a címben említett vonatozás? Az "After the Christmas" névre keresztelt készletek megszerzéséért nem kell mást tennünk, csak sorról-sorra, vagy inkább vagonról-vagonra végigjárni az alkotók blogját (ezért blogvonat a "játék" neve)* és ott letölteni a szállítmányokat.



Minden bizonnyal én is végiglátogatom majd az állomásokat, és szebbnél szebb anyagokkal leszek gazdagabb. Az egyik állomás rakománya azonban biztosan nem fog különösebb meglepetést szerezni. Ez pedig a kilencedik, melyre ezúton is felhívnám minden kedves olvasó figyelmét! Andi, mert az ő készletéről van szó, ugyanis már korábban beavatott a nagy titokba, és megkért, hogy legyek a kreatív csapata :-) (igen! én, egyedül!), és legyek oly' jó, készítsek egy oldalt az ő készletével.

A felkéréskor éppen "kémes" korszakomat (napjaimat) éltem, és a hatalmas öröm mellett, amit a felkérés szerzett nekem, úgy tekintettem a feladatra, mintha egy rendkívül titkos küldetés szereplője lennék. Más, scrapbookkal foglalkozónak talán megszokott dolog ilyen felkéréseket kapni, de én nem űzöm profi szinten ezt a hobbit és nem csupán ez tölti be a mindennapjaimat, ezért számomra igen nagy jelentőséggel bírt, hogy mutathatok valamit.

Aztán mikor megláttam Andi készletét, zavarba jöttem. Atya világ! Mit fogok én ezzel kezdeni? Félre ne értsétek, nem a készlettel volt a baj!!! Csodálatosak voltak a színek, a papírok textúrája; nagyon tetszettek a gombok, a maszk; de ott voltak azok a fránya centik. Ne feledjük, hogy mindez karácsony után történt, a nagy evészeteken túl, amikor (valljuk be) már annak is örülni tud az ember, ha bele tudja magát préselni a farmerjába. Tehát a centiket meglátva az első gondolatom ez volt: menj sportolni, te kis dagi**. Azért mégsem fogok erről oldalt készíteni! Vagy mégis? A választ itt találjátok:


forrás: Kisnyul "After the Christmas" készlet, kép az internetről

Elküldtem Andinak a képet, először csak véleményezésre, mert nem igazán tudtam, hogy készen van-e így. Válasza megnyugtatott és balzsamozta lelkem: "Szerintem tök jó! Megvettem! Le sem tagadhatod a szakmád! :)" Ja! És el ne felejtsem: nagyon köszönöm Krisssznek, hogy éppen azokban a napokban tanította meg, hogyan kell kockulni...

* Ennyi magyarázat engedtessék meg a nem a scrapbook világában élők számára.
** Eredetileg, az Andinak írt emailemben, ez így hangzott: mennnyél sportolni hájas disznó (elnézést a vulgáris megfogalmazásért!).

2 megjegyzés:

  1. SZtem is zseniális lett az oldalad!!!! Már írtam Nyuszkónál is, hogy jó ötlet volt oldalt készíteni a vagonjával!

    VálaszTörlés
  2. Amit mondtam most is tartom, vissza sosem vonom. Tök jó kis oldal lett! Küldetés teljesítve! :)

    VálaszTörlés