2012. január 11., szerda

CEWE 137

Tiboca arra bíztatott bennünket ezen a héten, hogy képzeljük magunkat kedvenc filmünk egyikének főszerepébe és készítsünk hozzá plakátot.

Előzetes várakozásaimmal ellentétben, és noha kezdetben igen lelkes voltam, egyáltalán nem volt egyszerű a feladat. Egyrészt sok-sok kedvenc filmem van, másrészt befolyásoltak a rendelkezésemre álló anyagok (értsd: saját fotó szöge milyen, a filmről van-e megfelelő minőségű anyag a neten, azon a szereplő a nekem megfelelő szögben van-e fotózva, mennyit kell babrálni a színekkel, fényekkel stb.). Ráadásul csak és kizárólag ma tudtam "elvégezni a feladatot", emiatt gyakorlatilag az idő nyomásával is meg kellett küzdenem. Ezt pedig valójában nem szeretem.

No de végül is, többszöri nekifutás után (James Bond-sorozat, Büszkeség és balítélet, A boldogító talán, Ocean's trilógia), és nagy megnyugvásomra, rátaláltam Colinra. És nem csak hogy rátaláltam, de viszonylag rövid időn belül közelebbi ismeretségbe is kerültünk. Sőt! Megkért arra, hogy osztozzam vele a helyen az Igazából szerelem plakátján. Mindezen felkérés hamar feledtette velem a közelmúlt viszontagságait és persze boldogan igent mondtam.

Az eredmény:

felhasználtam: Krisssz Cewe Pasik, digitreats_tough_movie, kép a coffeecup.hu-ról

2 megjegyzés:

  1. dejóság lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imádom film amúgy! Jó vagy Colin mellett!!!:)

    VálaszTörlés
  2. Csúcsszuper! Jól elkaptad, irigykedem a társaságodért! :)

    VálaszTörlés