2012. február 2., csütörtök

HBD2ME*

Kezdetektől fogva tudtam, hogy remek ötlet február másodikán megszületni. No nem mintha ez 100%-ban az én érdemem lenne... Mire lehetett, én már faltam a friss zöldségeket, gyümölcsöket: annak idején pont nyárra lettem ehhez megfelelő korú. Újszülöttként szépen fel lehetett öltöztetni mindenféle tündibündi, meleg sapkába, kesztyűbe, meg sálba és lehetett édes, pihepuha takaróval betakarni a nagy hideg ellen.

De mindenek felett nagyon praktikus február másodikán megszületni. Sosem kevertem össze, például még hosszabb külföldi vízum igénylése esetén sem, a dátumot a hónappal (hónap, nap sorrendje kritikus lehet!). Ugye, ugye! Erre biztos nem is gondoltatok. Vagy például a személyi számomban is rengeteg az azonos szám (a kettes), könnyű volt megjegyezni.

A címben rejtőző kódot egyébként (picit átalakítva) egy mai kedves üzenetből mentettem át (eredetileg HBD2U). És ennek kapcsán szeretném megragadni az alkalmat, hogy mindenkinek megköszönjem, aki így vagy úgy, telefonon, emailben, internetes fórumon, személyesen felköszöntött, vagy csak egyáltalán gondolt rám, szóval: mindenkinek nagyon szépen köszönöm!



Többek között ezek a csodálatos virágok vártak rám ma reggel. A tegnap sütött gyümölcsös túrótorta pedig jó helyre került, jót falatoztunk belőle rögtön munkakezdés után :-)

Remélem, a napomat picit kellemetlenné tevő orrdugulásom és dáthám hamar elmúlik, és a közelgő nagy-nagy hideg és hó dacára ismét a régi leszek. Jut eszembe. Balgaság, amit kérek. Hiszen egy évvel öregebb lettem... Sosem leszek már a régi :-)

*Happy Birthday To Me

5 megjegyzés:

  1. Isten éltessen sokáig és gyógyulj meg gyorsan!
    Nekem is téli gyerekeim vannak és tök jó, hogy így lett :-)))

    VálaszTörlés
  2. Ezt annyira jól leírtad, hogy már nincs is mit hozzátennem. Lsd. előző bejegyzésedben tett üzenetemet. (Pedig akkor még nem is láttam ezt a rövidítést!) Csudálatosak a virágaid!

    VálaszTörlés
  3. itt is Isten éltessen sokáig!

    VálaszTörlés
  4. Boldog szülit! Hepi lala.. bördéj lala, így utólag is lala!!!!
    Ps: Én a másik oldalról nézem az ilyet... Télen nagy pocakot növeszteni nem túl praktikus: csizmát felvenni segítség kell és a legklasszabb kabát is úgy áll rajtad, mint egy családi sátor. Nyáron tuti: Magadra kanyarintasz másfél méter anyagot és azt mondod: ruha. :)

    VálaszTörlés
  5. Picit utólag is nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok, sok szeretettel! :-)

    VálaszTörlés