2012. február 17., péntek

Egy szó

Csak ennyi útravalót, egy szót kaptunk Mörjikétől az sb.hu-n. Ismét egy szülinapi feladat, ami a legjobbkor talált meg ebben a nagy hóesésben. Mörjike feladatának a lényege, hogy az általa kitalált szó alapján, ami az "úton", kell oldalt készíteni. Arra kíváncsi, kit mire inspirál. Lehet szó szerint, tárgyilagosan is értelmezni, de lehet elvonatkoztatni is.

Én most a szó legszorosabb értelmében útra keltem. Olyan jólesett visszanézni a tavaly nyáron, a Francia Riviérán készült fotóimat! Van belőlük vagy 700, de nem sajnáltam, hogy "lapozgatni" kellett... Ezen az oldalon az ottlétem alatt készített virágos képekből szemezgettem. Hiszen ilyen csodákat úton, útfélen láthatunk.

Leander, hortenzia, bougainvillea, petúnia, sétányrózsa, mimóza... És ez még csak a kezdet! Ezekben a virágokban minden évszakban gyönyörködhetünk arrafelé. Lenyűgöző színkavalkád, bódító illatok. Úton, útfélen. Nem véletlen, hogy innen nem messze, a hegyek ölelésében búvik meg a parfümkészítés fellegvára, Grasse városa, ahol ezeket a színes szirmú kedvenceket is előszeretettel használják az illateszenciákhoz.

Felhasználtam: WW_CinziaL, Bóbita ATC, MaryPop_PoppyFields, Altalena Csíkos a trendi

1 megjegyzés: