2012. február 6., hétfő

Egyenlítés

Az elmúlt időszakban több babás-lányos oldalt készítettem, s mint arról beszámoltam, előtérbe került "munkáimban" a rózsaszín használata. Tegnap kedvenc magazinom olvasása közben ráakadtam egy hirdetési oldalra. A tartalma a történet szempontjából nem érdekes, csak az oldal elrendezése, vagy mondhatnám fellengzősen a layout itt a kulcs.

Megtetszett tehát az elrendezés, és ezúttal valami "fiúsabbat" gondoltam létrehozni, úgymond egyenlíteni szerettem volna a fiús oldalak irányába. Ez vezetett rá, hogy mostanában bizony meglehetősen elhanyagoltam a ál-keresztfiamról és tesójáról készült fotókat, pedig van belőlük pár darab, ami oldalért kiállt. Az ötlet megszületése után azonnal nekifogtam, és ez lett az eredmény:


Felhasználtam: SP_HappyGoLucky készlet, meg egy cellux, valahonnan az internet mélyéről


Nagyon szeretem ezeket az életteli, meleg színeket, olyan vidámak a pöttyök; és Ágoston huncut grimasza, Domi terpesze igazán jókedvre derít ebben a meginthóesésben.

3 megjegyzés:

  1. Sose bánd, hogy esik a hó! Nem lesz hosszú életű. Jó szemed volt a hirdetés LO-jához :) és klassz hogy létre is hoztad belőle a fiúkról szóló oldalt. A "gyerek betűvel" írt felirat a készletben volt készen??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Gólyám, mindkét felirat a készlet tartozéka. Nem tudom, mikor jutok el arra a szintre, hogy én ilyet létrehozzak. Mondjuk, az elhatározás sincs meg bennem. Anélkül, meg nehéz lesz! Egyébként figyelmedbe ajánlom a Shabby Princess készleteket, nekem nagyon bejönnek.

      Törlés
  2. Szuper vidámságos, pont ez kell most!

    VálaszTörlés