2012. április 18., szerda

CEWE 151

Hűha, ez aztán csodás volt! A szó legszorosabb értelmében. Talán van, aki emlékszik, hogy korábban már beharangoztam Bóbita tavaszköszöntését, és bizonyos Miracle készletek érkezését. Mostanra készültek el a csodásabbnál csodásabb alkotások, amiket egyébként bárki, teljesen ingyen letölthet a CEWE honlapján.

Én is így tettem, és Krisssz felhívására elkezdtem oldalt kreálni velük. Azt, hogy melyik képet fogom használni, kb. 2 perc alatt eldöntöttem, asszociálva a készlet nevére (Miracle). A neheze ezután jött...

Most már értem, miért voltak olyan bajban az előttem járók: egész egyszerűen szinte órákat lehet eltölteni azzal, hogy elemeket pakolsz fel, majd szedsz le egyenként az oldalról... Mert rendben, hogy tetszik a virág, meg a pillangó, meg kellene egy szívecske és esetleg egy masni is, meg hogy általános ízlésedet meghazudtolva feldobnál pár srasszot is... de átláthatatlan masszát azért még sem kellene létrehozni!

Két estét töltöttem az oldal elkészítésével, és az első változat a kukában végezte. Aztán aludtam rá egyet, és elkezdtem a másodikat. Ami rögtön két fotóverzióval készült. Most nem tudom eldönteni, melyik tetszik jobban... feltöltöm mindkettőt.



Felhasználtam: Miracle blogtrain (Krisssz, Gólya, Ági, Beedee, Giny)

Kedves Művésznők! Ezúton is szeretném megköszönni mindannyiótoknak a csudálatos készleteket!

3 megjegyzés:

  1. Nekem is tetszik mindkettő, talán a színesebbel jobban egy picit, de csak azért, mert az oldal többi része orbitális színharmónikában van.

    VálaszTörlés
  2. Én is a színesre szavaznék, a másikon elvonja a figyelmemet a színesebb díszítés a fotóról. :)

    VálaszTörlés