2012. április 10., kedd

CEWE 150

Elkezdtem olvasni a heti kihívás szövegét, és először azt hittem, Krisssz megviccel bennünket. De nem akart sem farsangi, sem karácsonyi alkotásokat látni (még jó!), maradt az elméletileg kiszámíthatónál: "Aztán rájöttem, hogy roppant kíváncsi vagyok, és csak szeretném tudni, ki hogy töltötte a Húsvétot. Szóval nem meglepő módon az elmúlt napokról szóljon az oldal."

Nos, az idei Húsvétról sok mindent el lehet mondeni, de azt, hogy az időjárás kiszámítható volt, na azt nem! Ki hallott már olyat, hogy egy heti áprilisi nyár után, fogja magát ott fent a Nagy Esőcsináló, és leküldi ránk mind az eddig összegyűjtött zsákmányát. Ráadásul Szélapót is befogta a munkába, ő is lelátogatott ide hozzánk. Röviden: piszok hideg volt, és majd legurult a fejünk a nyakunkról. De mi nem adtuk fel! Haladtunk az előre eltervezett útvonalakon, és élveztük a szebbnél szebb helyeket.

Idén, ugyanis már télen eldöntöttük, hogy Kőszeg közelében, az Alpokalján töltjük a Húsvétot. Hamar lefoglaltuk a szállást és megterveztük a kirándulásokat. Kőszeg, Sopron, Szombathely, Nagycenk, Léka-vára Ausztriában... Megannyi látnivaló, egymástól csupán karnyújtásnyira. Nem csalódtunk: dacolva az elemekkel sorra jártuk - határon innen és túl - a szebbnél szebb helyszíneket. És megfogadtuk: ide napsütésben (is) vissza kell térni!

Úti beszámoló, ezúttal képekkel:

Felhasználtam: ACO Franny template, DS_Monkey-ing_Around, Giny GiveFive, Loulou Bruissements d'une renaissance, Delicious Scraps Spring_Mini, Bóbita Hunny Bunny

1 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik az oldal, hangulatos lett. Csak ez a többes szám ne szúrná az oldalam annyira!

    VálaszTörlés