2013. január 1., kedd

Leltár

Írhattam volna címként azt is, hogy Első, de ilyen bejegyzésem volt már egyszer. Unalmas meg nem szeretnék lenni, mire volna jó? Marad tehát a Leltár és mellé némi merengés.

Éreztétek már, hogy elsuhan veletek az idő? Hogy nem a napok, hanem a hetek száguldanak? Nekem ez (volt) az érzésem az elmúlt 2-3 héttel kapcsolatban. Egyik nap még az adventi díszeket pakolom ki a tárolódobozokból, most meg itt az új év első napja... Hihetetlen. Próbálok ráhangolódni, de nem egyszerű. Gondoltam, ha leltárt készítek 2012-ről, vagy listát írok 2013-ra*, az segíthet!

Tavaly ilyenkor elkezdtem az F projektet, melynek lényege, hogy naponta felkerül egy fotó a blogra. Bevallom, amennyire romantikusnak és viccesnek hangzott az elején, olyannyira volt néha macerás is. Ugyanis nem volt minden nap kedvem, türelmem, fantáziám, alkalmam, lehetőségem** fotózni  illetve posztolni azt. Idén nem is erőltetem a projektet, meglátjuk, mennyivel kevesebb lesz a fotók száma. :-)

Egy kis összefoglaló a 2012-es képekből.

Az is hihetetlen, hogy csaknem 7400 oldallátogatást tudhatok magaménak, ennyiszer voltatok kiváncsiak a bejegyzéseimre, versekre, képekre, történetekre és úgy általában a kalandozásaimra. Köszönöm, és remélem, vissza-visszalátogattok idén is. Amikor csak tudtok...

Mindenkinek nagyon boldog 2013-at, jó egészségben, jó kedvben és gazdagságban!

* Hamarosan folyt. köv. Hiszen Krisssz szilveszterkor sem pihen. :-)
** A sor tetszés szerint folytatható.

2 megjegyzés:

  1. Szerettem a képeid,s ha nem is mindig hagyok kommentet, folyamatosan olvaslak. Örülök, hogy elindítottad a blogod. Remélem, még sokáig leszel itt velünk.

    VálaszTörlés
  2. Köszi az éves fotózásaidat! Nagyon kíváncsi voltam, hogy kitartasz-e? De megcsináltad! Nem könnyű azt tuti, én még csak két hónapot csináltam végig, de néha pótolgatnom kellett visszafelé :)) Szuper és egyszerű a blogod, imádom a verseket, amiket választasz, olyan, mintha csak én választottam volna. Köszi, hogy jöhetek. Boldog Új Évet!

    VálaszTörlés