2013. január 29., kedd

CEWE 192 avagy Melyik a kedvenc asztalod?

Ezen a héten asztalos lettem, a heti témából fakadóan. "A feladat Hékás megfogalmazásában: Lássuk csak, kinek mi jut eszébe az asztalról. Mindegy, hogy a saját asztalod, vagy egy elképzelt asztal, de a lényeg, hogy az asztal legyen az oldalad központi témája."
Az eredeti tervemtől eltérően nem bútortörténeti oldal lett a végeredmény. Szeretem a lakberendezős oldalakat, kapom az ilyen témájú hírleveleket: olyan jó böngészni a szebbnél szebb bútordarabok, ötletek között és ábrándozni arról, melyik is lehetne a (még nem létező) házam berendezése. Ez adta az ötletet, hogy pár íróasztalt gyűjtsek csokorba az oldalamon. 
Ilyen lett:


Felhasználtam: Beszteri fotókönyvsablon, ShabbyPrincess Kiwi, Beedee Otthon, DDE_Digitally_Smitten_Bead, Justjaimee Sunny days

És egy jó marketinges otthon is szeret szövegelni, emígyen: "Lehetsz rendszerető vagy rendetlen, bohókás vagy komoly, szeretheted a modern vagy éppen az antik stílust. Egy biztos: neked is szükséged van egy íróasztalra! A választék zavarba ejtő... Ha nem akarsz napokat eltölteni a válogatással és térdig lejárni a lábad, tekintsd meg képes kínálatunkat, és tedd le voksod a kedvenced mellé. Csak pár kattintás, és máris otthonodba szállítjuk a kiválasztott darabot. Neked melyik a kedvenced?"

1 megjegyzés: