2012. szeptember 1., szombat

CEWE 170

Ezen a héten, hacsak a végjátékban is, de sikerült oldalt készítenem a kihívásra. Zsuzsa, Mr. Random segítségével, kért meg bennünket arra, hogy olyan dologról meséljünk, ami először történt meg velünk vagy a szeretteinkkel. És persze a tágabb értelmezés sem kizárt...

Éppen a napokban kaptam meg Rékus legfrissebb beszámolóját Dalmácska első nyári élményeiről. Adta magát a téma: nosza oldalba is foglaltam. Íme:


Dalma életének első nyara: 8 hónapos lett, először látta tengert és persze fürdött is benne. Van négy foga. 8 kg. Sokat magyaráz: ada, tátá a kedvenc szavai. Eszik már püréket és sok mást is. Kedvence a kockasajt. Vigyorog, integet. A gyerekeket imádja. Csak nézi Őket nagy szemekkel, de benne lenne minden másban. Ezen a nyáron látott először tüzijátékot is. Forog pörög, mindent elér, amit akar. De nem mászik még! (Idézet Rékus leveléből.)

Felhasználtam: VickiStegall-Sunshine, Ancsi SB, LeaUgoScrap_Free-ALaPlage, Joey Bruissement d'une renaissance, Poupy Bruissements d'une aurore boréale, Dayamanti Kids zone, Bóbita LB (ezt már nem tudom, melyik készlet volt).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése