2012. március 6., kedd

F66

Na, ez az igazi terápia! Lehet szó fejfájásról, lelki bajokról, őrült főnökről vagy undok szomszédról: Wodehouse mindig segít! Mivel, a román kamionosokkal ellentétben, én nem tudok vezetés közben olvasni, ajándékba kértem (mindenféle ünnepek alkalmával) pár hangoskönyvet, Jó, tudom, hogy általában nem helyettesítik az olvasás élményét (mert ugye mégsem arról van szó, hogy így vagy úgy csupán befogadjunk egy történetet). Viszont vannak azok a hangoskönyvek, amiknél előadójuk (utánozhatatlan stílusával) rátesz egy lapáttal az amúgy sem elhanyagolható alapsztorira. A mellékelt fotón látható pedig ilyen. Szacsvay László, senkihez nem fogható módon tudja suttogni, kiáltani, üvölteni: disznó, hé!


Gyerekek, én könnyesre röhögtem magam mindkét, a CD-n elhangzó történeten. Komolyan mondom, alaptartozékként rendelném el tartani minden gépjárműben, az elakadásjelző háromszög mellett. Vagy könyvváltozatát kötelező olvasmányként rendelném minden letargiával küzdőnek illetve télvégi depresszióval bajlódónak. Fogadjátok meg tanácsomat: olvassatok Wodehouse-t!

És ha már itt tartunk: megosztanám veletek egyik korábban alkotott, Wodehouse által ihletett oldalamat.


Felhasználtam: Rucola Design, Createwings Designs, Cinara Castilho

3 megjegyzés:

  1. Zöld pöttyös táj rulez! Micsoda könyvajánló! Igazán lelkes!

    VálaszTörlés
  2. Már látom, mit fogunk mi csereberélni. Ricsi egyáltalán nem érti a hangoskönyvekhez való vonzódásom, pedig szerintem is csudi jó néha vezetés közben irodalmat hallgatni :))) Küldjek listát, nekem mim van?
    Wodehouse pedig szerintem is kötelező :)))
    A képed nagyon tetszik, szuper jó lett!

    VálaszTörlés